| Şİİrler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ozzo Admin
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 32 Nerden : ADANA
| Konu: Şİİrler Çarş. Haz. 10, 2009 6:23 pm | |
| YALANCI
Senden kalan hiç bir şey Yok ardında Ne kalbimde ne aklımda Diyebilsem de Sevgim yok Yok korkum Desem de Yalan olur, Kalbim diyor ... Doğruyu söyle. | |
|
| |
ozzo Admin
| Konu: Geri: Şİİrler Çarş. Haz. 10, 2009 6:27 pm | |
| Anlamsız sessiz kalan yakarışlarımla bitirmeye çabalıyorum sesime dostlarım bile yanıt vermiyor artık penceresiz kaldım şairin dediği gibi kuytu köşelerde acılarımla yanlız kaldım ve ben bunu artık kabul ediyorum yapayanlızım şu sınırları dikenli tellerle çevrili açık hava ceza evine benzeyen mekanda acılarımla ve ızdıraplarımla yanlızım. yanlızlığım bağrımı sıkıyor kimsesiz oluşum
duvarlar konuşmuyor gökyüzü yüzümü güldürmüyor artık çalan bir telefonum bile yok mecburi istikametgahımda. günleri tarihi unutum zamanın dışında yaşıyorum ölü bir beden gibi ruhsuz yüzü gülmeyen dalgın biriyim artık
oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi geceleri gizlice gündüzleri gözyaşlarını içine atarak ağlıyorum. kalabalıklar içinde yanlızım kimsesiz oluşu öğrendim kimsesiz kaldı sesim | |
|
| |
ozzo Admin
| Konu: Geri: Şİİrler Çarş. Haz. 10, 2009 6:29 pm | |
| HAZİN SEVDA Beynimde düsünceler sira sira Kendi sorunlarim bir yana Kimse bilmez Dipsiz bucaksiz engeller olsada Gönlüm söz dinlemez Dinlemezde gider hazin bir sevdaya
Bir gem vurup hislerime Kendim uzaklassam diyorum Bu hazin sevdanin ötesine Gözlerim baslar özlemeye
Bir canim bir bedenim ile Caresiz kus gibi cirpiniyorum Bu hazin sevda önünde Varsin onuda kurban edeyim Yarin temiz kalbine | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
Mesaj Sayısı : 341 Kayıt tarihi : 12/06/09 Yaş : 29 Nerden : AKSARAY
| Konu: hayatımın anlamı... Paz Haz. 14, 2009 4:32 pm | |
| hayatımın anlamı... Sen hayatıma bir güneş gibi doğdun Gecelerime bir ay parçası misali Sen gönlüme bir nur gibi doğdun Bazen de kalbimi yoruyordun Olsun be sevgilimm sen benim artık hayatımın anlamı oldun ! | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: SEN BİR MELEKSİN AŞKIM... Paz Haz. 14, 2009 4:33 pm | |
| SEN BİR MELEKSİN AŞKIM...
Bir melek geldi dün gece rüyama Haber getirdi sandım aşkımdan bana Hıçkırıklara boğulmuş gözyaşlarıyla Başladı kendi halini anlatmaya
Boşuna gelmişim ben bu dünyaya Allah ım yanlışlıkla yarattı beni galiba İsyanım ona değil beni yaradan a Ooo varken gerek varmıydı bana
İpek gibi saçları dökülmüş kalem kaşlara Zümrüt gözlerde masum bakışlar adeta Secde ederken tüm yıldızlar ona Bir peri gibi uyuyordu bulutların koynunda [b][i] | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: SERSERİ AŞIK... Paz Haz. 14, 2009 4:38 pm | |
| SERSERİ AŞIK... Şimdi seni arar oldu gözlerim Yokluguna dayanamaz bu yüregim Sensiz günler geçmiyor be güzelim Neredeysen dön artık dön sevdigim
Yaşıyorum yaşamak denirse buna Bir elimde bira bir elimde sigara Dalıyor gözlerim o eski anılara Olamıyorr sensiz bu SERSERİ anlasana
Belki bu şiirim kısa oldu ama Diyecek başka birşeyim yokki sana Tek umudum dönmen bana Hala seni bekliyor bekliyor bu SERSERİ sakın UNUTMA | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: ''''unutursun diye çok korkuyorum''''... Paz Haz. 14, 2009 4:40 pm | |
| ''''unutursun diye çok korkuyorum''''...
el ele tutuşup gezdiğim anı unutursun diye çok korkuyorum yeni bir sevgili bulunca beni unutursun diye çok korkuyorum
siyah saçlarını okşadığımı her gece kapını yokladığımı aşkına kalbimde sakladığımı unutursun diye çok korkuyorum | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: ''''eyvah neye yarar''''... Paz Haz. 14, 2009 4:41 pm | |
| ''''eyvah neye yarar''''... sevenin gönlünde umut olmasa hayal neye yarar düş neye yarar sevilmekten yana hiç şansım yoksa talih neye yarar şans neye yarar
içime sığmayan efkarım varsa eyvah neye yarar ah neye yarar teselli edipte avutmuyorsa kadeh neye yarar bey neye yarar
gönlüme sır tutmuş bir sabır taşı yağmura özenmiş gözümün yaşı kaybettim aşkımla olan savaşı eyvah neye yarar ah neye yarar
içime sığmayan efkarım varsa eyvah neye yarar ah neye yarar teselli edipte avutmuyorsa kadeh neye yar | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: ''''herşeyimsin''''... Paz Haz. 14, 2009 4:42 pm | |
| ''''herşeyimsin''''... yine yağmur yağıyor gözlerim hep yolunda gelirsin diye bekler şu kalbim seni niye gittin sevgilim ben sensiz ne yaparım kimi sever yanarım sen benim herşeyimsin
sen benim baharımsın sen benim yazım kışım sen benim herşeyimsin karanlığın güneşi yoktur dünyada eşi sen benim kaderimsin
terkedip gittin beni ona yanar ağlarım çok sevmiştim ben seni anlamadım bir türlü sana olan sevgimi ben sensiz yaşayamam buralarda duramam alın yazımsın benim
sen benim baharımsın sen ben | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: ''''ben sensiz yaşamak istemiyorum''''... Paz Haz. 14, 2009 4:43 pm | |
| ''''ben sensiz yaşamak istemiyorum''''... bağrımda bir kurşun yarası gibi hasreti taşımak istemiyorum yokluğun bir ölüm acısı gibi ben sensiz yaşamak istemiyorum
yazdığın mektupta bekle diyorsun yolumda gözyaşı dökme diyorsun niye benden birşey istemiyorsun ben sensiz yaşamak istemiyorum
sevgilim nerden çıktı ayrılık cehennem ateşi içinde kaldık dostlarda terketti gece karanlık ben sensiz yaşamak istemiyorum
yazdığın mektupta bekle diyorsun yolumda gözyaşı dökme diyorsun niye benden birşey istemiyorsun | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: ''''senden vazgeçemem''''... Paz Haz. 14, 2009 4:44 pm | |
| ''''senden vazgeçemem''''... umrumda değil yaşamak ölmek canımdan geçerim senden vazgeçmem olurmu bu aşkı bir anda silmek canımdan geçerim senden vazgeçmem
dünya tersine dönse vazgeçmem gökteki güneş sönse vazgeçmem sensizlik inanki ölümden beter canımdan geçerim senden vazgeçmem
artık bundan sonra sensiz olamam kendime başka bir dünya kuramam mümkün değil benim sensiz yaşamam canımdan geçerim senden vazgeçmem
dünya tersine dönse vazgeçmem gökteki güneş sönse vazgeçmem | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: ''''senden başkası yalan''''... Paz Haz. 14, 2009 4:45 pm | |
| ''''senden başkası yalan''''... ölümlerden döndüm senden dönemem sevdan benim için damarımda kan yanlız seni sevdim seni istedim gönlüme aşkından başkası yalan
sevmeye doyamam sana kıyamam canımdan cayarım senden cayamam kimseyi yerine asla koyamam gönlüme aşkından başkası yalan
hayata yeniden seninle doğdum bir nefes gibi ben sana tutuldum tanrıdan sonra ben sana kul oldum gönlüme aşkından başkası yalan
sevmeye doyamam sana kıyamam canımdan cayarım senden cayamam kimseyi yerine asla koyamam | |
|
| |
| Şİİrler | |
|