| ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
Mesaj Sayısı : 341 Kayıt tarihi : 12/06/09 Yaş : 29 Nerden : AKSARAY
| Konu: ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... Çarş. Haz. 17, 2009 4:49 pm | |
| Çok su verilince ölür ya çiçekler Çok ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum
Sen ne güzel güldün solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür
Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme Gitme çözecekse biri gidecekse buralar gitsin Sen gitme... Sen gitmee
Sen ne güzel güldün solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür
Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme Gitme çözecekse biri gidecekse buralar gitsin Sen gitme... Sen gitmee | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: Geri: ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... Çarş. Haz. 17, 2009 4:50 pm | |
| yeter kalbim sus artık! anlamıyor musun yok artık! yine tek kişilik hayallerine dönmelisin rüyalarında eskiden çok istediğin yalnızlık rüyalarını görmelisin sus kalbim! artık dinleyemeyeceğim seni! seni dinledikçe sustum bana seni dinledikçe küstüm bana seni dinledikçe taptım ONA! seni dinledikçe YANILDIM kalbim!
artık sus kalbim...
sus kendimle kalmalıyım bir süre...
ve sessizliğin sesini dinlemeliyim belki sonsuza dek 'tek başıma'... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Camdan yapılmayım, Kırıldım bir kere, Zor bir araya getirdim parçalarımı, Tahtaların aralarına giren küçük kırıkları, Gözyaşımla ıslattığım parmak uçlarımla topladım, Halının tüylerine dek fırlayan camları ararken, Yüzümün düşlerle dokunmuş desenleriyle bakıştım Anıların üzerine basmadan, kanatmadan kendini, Yarım yansımalarınla yüzleşmeden iri cam parçalarında, Kendini yeniden bir araya getirmek, Yapıştırmak kırıkları yerine, Sandığın kadar kolay değil!
Benim doğallığımın yerine, O kırıklıktan sonra işte bu yapaylık oturdu, Anla artık, Yapıştırarak kendimi oluşturdum yeniden. Bu yüzden kaldıramam ikinci bir kırılmayı. Sen hiç bir şeyi ikinci kez yapıştırmayı denedin mi? Tutmaz... İki kıyı tüm girinti ve çıkıntılarıyla tamamlamaz birbirini.
Bir daha olursa, Olursa bir daha kırıklık, Daha keskin, daha tutulmaz, daha tehlikeli olurum. Tene değen her parçNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu keser kanatır. Ki anlasana, Sindiğim kıyılardan köşelerden, Ansızın batarım insanlara. Ki anlasana, Kırılıp dağıldığımı unuttukları an, Gittikçe büyüyen bir tehlike olurum Sakın! Sakın, durduğum şu zaman ve yer içinde, Dengemi bozacak kadar ağır dokunma bana, Sakın beni bir daha düşürme | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| uzağımdaki sevdalım; hep sahipsiz kaldı bu sevda senden uzakta ,hep umutsuz baktı yarınlara ,hep gizli gizli ağladı kimsesizliğine,senden habersiz.... yeni bir hüzne açtım kapılarımı sen yine gidiyorsun ,ben öğlece bakakalıyorum ardından.... bu gidiş son gidişin ,dönüşü olmayan gidişin.. git sevgili ben yine içime akıtırım gözyaşlarımı git sevgili beni sahipsiz sevdamla başbaşa bırak..... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Belki bir bekleyişti benimkisi Umutsuzca bir bekleyiş Haince, alçakça bir bekleyiş Seni nasıl sevdiğimi anlayamadın bunca zaman Senin için nelere katlandığımı göremedin Görmek istemedin
Kalbim bir kuş gibi çırpınırken avuçlarında Sen o kuşu öldürmeyi tercih ettin Kalbim kırıldı, belki şarkım yarım kaldı Beni hiç anlayamadın Fırsat vermedin sevgimi sana göstermeme
Her gece bir yıldız kaydığında gökyüzünden Gönlümün hınca hınç derinliğine Seni bir o kadar daha sevdim Boş ver işte benim hakkım yoktu seni sevmeye Belki sen haklıydın Kalbinde bana ve benim umutlarıma yer yoktu Gökten bir melek indi o anda Umutlarımın üstüne Ve bana acı çekerek yaşa dedi Şimdi bile haince, alçakta bir bekleyişteyim | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| geçici ayrılık benimkisi ilkyaz çiçeğine gebeyim ağıtlar yakmayın adıma ben ölmedim ölmeyeceğim
sıcak saklayın gecelerimi karlar altından çıkıp geleceğim düşlerinizin ateşinden ılık bir rüzgar gibi eseceğim
demlice bir çay koyun üstüne aç çocuk gibi besleyin sobayı nasıl tütüyorsanız gözlerimde öylece tütsün buharı
uzunca serin yatağımı boyunca uzansın ayağım el aman deyince gece usulca kıvrılır yatarım
can canım canlarım hazır mı koynunuzdaki yerim gün olur gecikmiş çocuk gibi bağıra çağıra gelirim | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| İNANMAK
İnanmak…
Aylar önce sevgilim
Haykırarak suratıma kustuğun
İmkansız dediğin sözdü
Ama ben kaybetmedim
Sevgimin inancını
İnanıyordum sevgime
Sevgimin bir gün değerleneceğine
Ama unutmuştum
Sadece sevginin inanca ihtiyacı olmadığını
Unutmuştum sana olan inancımı
Bir an kendime baktım
Anladım ki sana olan inancım
Bir kelebeğin ömrü gibi olmuş
Unuttun sevgilim
4 yılda yapacağın bir binayı 4 dakikada yıkabileceğini
Tekrar yapmanın ise kısa süre alamayacağını unuttun
Biliyorum hatasız kul olmaz
Ama unutma ki
Hatanın özrü de uzun süre olmaz | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| İstanbul Olalım&
Sokak sokak, cadde cadde geçip gel İstanbul'u
...Her sokakta,
Her cadde de
...Kendi izini göreksin.
Ama şaşırma....
...Nereye gittiysem senide götürdüm yanımda
Hep kalbimde,hep beynimdesin.
...İstanbul'u sensiz,
Senide İstanbul'suz düşünemedim.
...Gel, gelde bu kente en ölümsüz sevdayı yazalım
Bu kez İstanbul yenilsin bize.
....Haydi gel..
Sen ben; biz olalım
....İstanbul olalım..
Ümit Koral | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: Geri: ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... Çarş. Haz. 17, 2009 4:51 pm | |
| Sonum mu olacak bu şiir.........
Bir tek seni sevdim sevgilim Sen benim için apayrıydın Seninle kurdum hayalleri Senin için ağladım Sadece sana bağlandım Ama dayanamadım sevgilim Seni bırakmaya Sana bakmadan durmaya Sana olmaz diyorum Ama sevgilim... İçim yanıyor,paramparça oluyor Söyleyen dilimi kesmek istedim Hayatımın en zor sözlerini söyledim Ama geri dönmeyeceğim Sana bakmayacağım Sözümü tutacağım İstediğin sınır olacak Fazlası olmayacak İçimden haykırsam da sevgimi Sana söylemeyeceğim Ne güzel hayallerdi o günler Seninle baş başa geçen Ara sıra tartıştığımız Sonra gülerek kapattığımız O güzel anlar artık bir hayal oldu Seni affedemem sevgilim Yaptıklarını unutamam Kalbimi yaraladın sen benim Unutamam sevgilim yaptıklarını Beni affet ama son söyleyeceğim Ne olur.... Beni Unutma... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| SENİN İÇİN
Parçalansa da yüreğim Beyazlar içinde görünce seni Asla vazgeçmem seni sevmekten Bir başkasının olsan bile Hasretinden yok olsam da Yine aşkım yok olmaz Neden beni böyle bıraktın Yüzüstü bu dünyada Hiç mi sızlamaz bu yüreğin Hiç mi ağlamaz gözlerin Neden inkar ettin sevgimizi El ele dolaştığımız şu sokakları Çiçek açmış serin baharı Dilek tuttuğumuz yıldızları Hiç mi yoktu değeri Sana delicesine bağlı olan Senin için dünyayı yakan Sadece sana inanan Ve Seni seven yüreğimin Mutlu ol meleğim Önemli değil yüreğim Senin için yok olsa da Feda olsun şu canım uğruna... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Ben seni hiç unutmadım ki
Ben sensizliği unuttum Sensiz geçen geceleri unuttum Sensiz içtiğim sigarayı Sensiz kurduğum hayalleri unuttum Unuttum gözlerinin karasını Gülerken verdiğin umutları Yanağıma verdiğin buseleri unuttum Unuttum beni bırakıp gidişini Gökten binlerce yıldız kayardı Her yıldızdan seni isterdim Unuttum seni istediğim yıldızları Unuttum sevmenin ne olduğunu Unuttum seni düşünmenin 24 saat olduğunu Unuttum yüreğimin ateşini Bu ateşin yanardağdan daha kızgın olduğunu unuttum Çünkü sen bana sensizliğin Ölüm olduğunu öğrettin Ama bir şeyi unutmadım Seni Sevmeyi | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| İnsan sevdiğine zarar verir
Ama sana zarar veremem Verecek kadar kalbim yok Senin bir parçana kıyamam Canımı alsalar dokunmam Dokunmak ne kelime Yanına yaklaşmam beni öldürür Çünkü o güzelliğin yakıyor zaten Ölen bir insanın son dileği gibi Senden seni seven insan olarak Bir dileğim var Ne olur çekip giderken unutma küçüğüm Biraz olsun sevgilim O güzel kalbinde bana da yer ayır Yer ayır ki seni gördüğümde Ölme duygusu içimde olmasın Sana tek sözüm Yok olsa şu ruhum Hep seni seveceğim | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Yanıyorum Allahım
Sözümde duramıyorum Bir daha asla dönmem dedim Sana bakmam dedim Ama şu içimdeki yanan ateş var ya Güneşten beter sevgilim Seni görmeyince sevgilim Bir an öldüm sandım Ne olur beni affet Sana uzaktan olsun Bakabileyim... İçimde yanan aşkın olmasa O güzelliğin tatlı bakışın Gülüşün Gözlerinin güzelliği olmasa Yemin ederim sana sevgilim Seni Seviyorum demezdim Canıma kıyardım Kıyardım çünkü sen daha değerlisin Sana dokunan yok olsun Parçaları bulunmasın Öyle ki sadece benim olasın | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: Geri: ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... Çarş. Haz. 17, 2009 4:52 pm | |
| Öyle Bir Gel ki Bana
Öyle bir gel ki bana; Gitmek olmasın aklında. Bir bebeğin gelişi gibi dünyaya Unut,bıraktığın ne varsa.
Hiçbir şarkı anlatmasın gelişini Ve hiçbir filmde görülmesin Öyle bir gel ki bana; Anlayayım,yalnız benimsin.
Kimse bilmesin bana geldiğini Dönüş yolunu kimse göstermesin Öyle bir gel ki bana;dönmek Aklının ucundan geçmesin.
Tüm sevda yeminleri,sönük kalsın yanında Böyle bir sevda görülmesin. Ben yalnızlık uçurumu 'nun en kenarında Öyle bir gel ki bana;düşmek Aklımın ucundan geçmesin | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Sen& oyle cok seviyorum ki Ask acisini sana tattirmadan Bu dunyayi terketmek bana haram Ama asla seni birakmayacagim
Seni benden alamazlar Ya benim olacaksin Ya topragin olacaksin Ama asla baskasinin olamayacaksin
Senin bana yaptiklarin Bir ates gibi icimde sakli Seni bir gunes gibi yakacagim Ustune gece gibi cokecegim Ama asla ve asla seni birakmiyacagim
Sabrettim bekledim Ama olmadi sevgilim Icimdeki yanan ates buna izin vermedi Sadece beni yok etti | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| ßir Süre Sonra, ßir eLi TutmakLa ßir Ruhu ZinCirLemek Arasındaki İnce Farkı ÖğrenirSin Ve AşKın YasLanmak, ßirLikte oLmanın da Güvende oLmak
AnLamına GeLmediğini ÖğrenirSin, Ve De ÖpüCükLerin SözLeşme Ve HediyeLerinde Vaad oLmadığını Öğrenmeye ßaşLarSın. YeniLgiLeri;
ßaşın Dik ve GözLerin Açık KarşıLamaya ßaşLarSın, ßir Çocuğun Üzüntüsü iLe DeğiL, ßir Yetişkenin Zarafeti iLe,
Ve her şeyi ßugünü Düşünerek Yapmayı da ÖğrenirSin. Çünkü Yarın iLe iLgiLi Her şey ßeLirSizDir. ßir Süre Sonra Güneş Işığının Yakıcı oLduğunu ÖğrenirSin Eğer FazLa Maruz KaLırSan
ßu Yüzden, ßaşka ßirisinin Sana Çicek GetirmeSini ßekLemeden Kendi ßahçeni Yarat Ve Kendi Ruhunu Kendin SüsLe Ve GörecekSin Ki DayanıkLısın… Ve KuvvetLisin Ve DeğerLisin | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Acı Şiir
Bir yerleriniz yaralanmıştır mutlaka, ya düşmüşsünüzdür çocukken, ya da incinmişsinizdir aşıkken
Kapanmaz sandığınız ne yaralar kapanmıştır Durmaz sandığınız ne kanlar pıhtılaşmıştır kabuk bağlayıp Hani efkar bir sis gibi çöktüğünde başınıza Bir yüz ararsınız Tüm yüzlerle yerdeğiştiren gözlerinizde Yaranızı kanatan Hep ağrıyan yerinize değmek istercesine Mazoist bir duygu çöreklenir beyninize İşte o zaman Yalnızlığın atlıları Boşanıp dizginlerinden Karanlıkları getirirler doludizgin Bir dönülmez sefere çıkar düşünceler Tozduman içinde göz gözü görmez Ve anlaşılmaz sesler Çıkararak Bağırarak Haykırarak Duyulmak istersiniz Duyulmazsınız Kanayan yerleriniz görünmez karanlıkta Yalnızsınızdır yalnızlıkla Yüzler silinir Acılar diner Gün ışır Yorgun bir gecenin sabahına
Yaşananlar zamana karışır Ve insan yeni acılar için Geçmiş acılara alışır. | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Hüzün durağına rastLadım sana, sewda yeşiLi gözLerinde buLdum a$kı. bu kadar yakın, bu kadar uzakken,haykırmak isterken, mecburi susu$Larda ya$adım seni. . .
kayboLmu$ken sahde güLü$Lerde, sesinde huzur buLdum. duwarda ki hayaLi bir resimde bütün LaciwertLerimLe ko$tum sana. . . kurumu$ken geçmi$ten getirdiğim bütün çiçekLer, kasımpatıLarıyla kar$ıLadın beni. ruhumun en ince noktaLarına dokundun. aynı gökyüzüne bakarken sen we ben, hayaLLerde buLu$tuk. . .
sen yokken,gece warken ayı$ığına sığındım ben!. . . | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| S e n
Sen düşünselliğimin sevgilisi Sen, gönlümüm krizantem çiçeği Sen, sen özlemimin yüzsüz kraliçesi Seni ben gibi seviyorum inanmıyor musun? O zaman, Bir paslı bıçak alıp Söküp al kalbimi yerinden. Ve bir leş niyetine at akbabaların önüne. Dirhem dirhem yesinler kalbimi. Ama göreceksin ki Kalbimin her dirheminde sen varsın. Pişman olup döndüğünde Çok geç olmuş olacak. Çünkü Kimbilir hangi akbabanın midesinde Kimbilir hangi dağın zirvesinde Adını yazıyor olacağım... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Uzak olmalı mevsim, Rüzgar dudak ıstırap örtmeli yüzündeki ışıkları ellerim, Bir ben koklamalıyım saclarında sonsuzu, İçinden gecenleri bir ben anlamalıyım, Özgürlüğün olmalı varlığım ve yokluğum, Bir ben tutunmalıyım gölgenin dallarına, Mühürlüdür gecenin bağrında dudakların. Alır benden bir kuşun isyan çığlıklarını, Bir ben yürümeliyim göğsünden uzaklara, Bir ben okşamalıyım alevi dağ başında, Yıkmalıyım en büyük acısını evrenini, Ne ölüm ne yalnızlık almamalı ellerimden gülleri. | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Konu: Geri: ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... Çarş. Haz. 17, 2009 4:53 pm | |
| Viran Kalpler Sokağı Yani o ne ki sanki -o- ağzında kahkaha çiçeği öyle geçilmez viran kalpler sokağından Bak bu sokak adından belli bu ad bu sokağa sebebsiz verilmedi Seninse saçların SAMSON güzelliğin APOLLON sırtındaki parka değil, marka zaten marka konuşuyorsun baştan ayağa -babam sağolsun- burcun sağlNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu yıldızın parlak şanslı doğmuşsun aslanım, şanslı doğmuşsun cebinde bol sıfırlı çekler halay çekiyor sende kafayı çekiyorsun gece gündüz neşen gıcır, keyfin keka Allah ziyade etsin, ama başka hayatlara hiç mi saygı yok sende dikkatini süsünden ayırda biraz durup şöyle etrafına bir göz at bak bakalım var mı burda sendeki şatafat burda bahar gelmeden başlar güz işte tanı bu gençleri YETER-KADER-HİCRAN-NALAN-GARİP-FAKİR kimi yetim kimi öksüz hepsi alacakaranlıkta işe gider gelir kavruk yapılı gözleri sönük, avurtları çökük Sen de nisbet yaparcasına iriyarı, besili şen şakrak haşarı, uçarı, aylak bir de ağzında kahkaha çiçeği üstüne üstlük Ne sakar şeysin sen öyle koskoca kentte başka yer yokmuş gibi tut da bu sokağa tosla Bundan böyle besmeleyle çık yola Hadi aslanım bas git, sana uğurlar ola bas git havanı başka iklimlere at koskoca kentte sokak mı bulamadın burda almazlar cakanı git de kendin gibi çakallara sat Bu sokak adından belli Bu ad bu sokağa sebebsiz verilmedi | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| bir adım öteye gitsen bile soluksuz kalırım senden ayrı içtiğim bir yudum suda boğulurum sen gelmezsen ben kendi canımı kendim alırım...
dün gece yine seni vurdu saatler gökyüzünde gözlerin belirdi kulağımda sözlerin... dün gece yine sen sen diye haykırdı dilim vuslata yakındır seni her çağırışım gelmesende ben yine seninim...
yine hayalin sahip çıktı bedenime tenimi hasretin keşfetti yine salkım saçak oldu gülüşler BEN DÜN GECE YİNE SENİN OLDUM...(düşümde)... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| gidişlerine hep bir kılıf uydurdum kendimce istedim ki, senin bu kadar vurdumduymaz olduğunu bilmesinler istedim ki, senin bu kadar kolay bırakıp gittiğini duymasınlar hangi iklimde hüküm sürüyorsun şimdi hangi sevdanın kahramanısın kimin yüreğinde ilan ettin iktidarını söylesene ey aşk! tutacakmısın verdiğin sözü gelecek misin beni bu bahar da sensiz yaşamaktan kurtaracak mısın? | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| bu kadar yaraya nasıl dayandı bilir misin bu yürek? bunca hasretliği nasıl çekti? böylesine ağır bir acının yanında daha ne acılarla yaşadı? ah bu içimdeki sevgi olmasa neylerdim ben? vijdan azabım çok büyük, katlanmak buna çok zor. sen sevdanı yitirmiş olsanda ben baktığım her yöne izlerini bırakıyorum. sen nerde olursan ol kimi seversen sev hasretin ve sevgin hiç eksilmeyecek. yar,ben ettim sende helal et hakkını seni ölümüne seviyorum... | |
|
| |
OrG@N!K_SeKeR Moderatör
| Sadece Kendini Getir Bana
Gelirsen pırıl pırıl bakışlarınla gelmelisin ve mutlulugu asmalısın sol omzuna. Bakıslarına kan dökmemelisin, kinden, nefretten, her tür tuzaktan arinarak çıkmalısın yola. Hayatı taşıyacak kadar yürekli olmalı küçük parmaklarin, avuçlarının içiyse her dem ıslak olmalı.
Gelirsen gözlerini getirmelisin, içlerinde bakmaya doyamayacagım umut dolu gözbebeklerini de almalısın yanına. Bir ceylanı bile kıskandıracak o nefis yürüyüşünle gelmelisin bana. Yürek titreten gülüslerini de almalisin yanina ve akmalısın yüregime daha ilk merhaba demek için hazırlık yaptıgım anda.
Ardında bıraktıgın sözcüklerin tümünü silerek hafizandan, o öpmeye kıyamadıgım dudaklarınla gelmelisin. Günesi getirmelisin gelirken, karanlıkların üzerine çullanmalıyız seninle ve içimize gömmeliyiz karanligi.
Hayatla basa çıkabılecek kadar sert, en küçük kırılmada parçalanacak kadar yumusak bir yürekle gelmelisin bana gelirsen.
Minicik öykülerinle gelmelisin, bir kedi kadar sessiz, bir kaplan kadar yırtıcı olmalısın yola çıktıgın andan itibaren. Seni dinleme zevkini de getirmelisin bana, dudaklarindan dökülen her sözcügü içmeliyim kana kana.
Feslegen kokulu saçlarınla gel gelirsen ve içinden topladigin çiçeklerini ver bana. Yüreginden sessizce süzülen nehirlerini getir bana, utangaçlıklarını, sokulganlıklarını, çılgınlıklarını da yanına yoldas yaparak.
Ama neyse sen bana aldirma. Unut yukarida istediklerimin tümünü.
"Gelirsen Sadece Kendini Getir Bana ." | |
|
| |
| ' Öмяüмє νєяiŁєи вυ cєzα иiчє ... | |
|